Design

Een design badkamer kan minimalistisch zijn, maar het kan ook designelementen bevatten, zoals innovatieve tegels, een designmeubel, designverlichting, en nog veel meer. In de volgende vijf voorbeelden laten we zien wat een design badkamer kan inhouden.

Landelijk

Een landelijke badkamer straalt warmte en gezelligheid uit door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Deze stijl wordt gekenmerkt door een rustieke uitstraling met vintage elementen zoals een oude wastafel of antieke kranen. Een landelijke badkamer past perfect in een landelijke omgeving, zoals een woonboerderij of een huis met een landelijk interieur. Door de combinatie van rustieke en moderne elementen kan een landelijke badkamer een tijdloze uitstraling hebben.

Klassiek

Een klassieke badkamer is er één voor de liefhebber. Een prachtige klassieke badkamer straalt rust uit, maar ook luxe.
Luxe in een interieur kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van glanzende materialen, luxueuze patronen, contrast tussen zwart en wit, materialen zoals goud, prachtige bekleding en nog veel meer.

Industrieel

De industriële badkamer is een populaire badkamerstijl die we steeds vaker zien in Nederlandse huishoudens. Deze stijl maakt gebruik van donkere kleuren en ruwe materialen zoals beton, roestvrij staal of grof bewerkt hout. Industrieel staat voor functionaliteit en er zijn daarom weinig decoratieve elementen te vinden in deze stijl.

Betonlook

Als je badkamer wel een stoere make-over kan gebruiken, maar je niet houdt van een te sobere uitstraling, dan is betonlook misschien wel iets voor jou. Betonlook biedt namelijk talloze mogelijkheden om je badkamer een robuuste uitstraling te geven. Door de betonlook badkamer te combineren met hout of zachte tinten, creëer je bovendien een warme sfeer. Zo kun je genieten van een badkamer die stoer én gezellig aanvoelt.

 

Scandinavische

Er zijn verschillende Scandinavische badkamerstijlen, maar over het algemeen staan Scandinavische badkamers bekend om hun minimalistische en functionele ontwerp, waarbij natuurlijke materialen en lichte kleuren worden gebruikt.

Maak een afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Verified by MonsterInsights