Symmetrie en sierlijk
Klassiek

Klassieke Badkamers

Een klassieke badkamer is een elegante en tijdloze ruimte waarbij er gebruik wordt gemaakt van klassieke elementen en details. Hierbij wordt vaak gekozen voor ronde vormen, antieke accessoires en meubels met pootjes. Ook het gebruik van marmer en andere luxe materialen zoals chroom en brons zijn veelvoorkomend in een klassieke badkamer. Het resultaat is een stijlvolle en luxueuze badkamer die nooit uit de mode raakt.

Interesse gewekt?

Is deze badkamerstijl iets voor u? Raakt u hier enthousiast van en zou u graag de mogelijkheden willen bespreken voor een industriële badkamer in uw huis? Kom dan snel langs bij een van onze showrooms.

Wat typeert een klassieke badkamer?

Een klassieke badkamer straalt een tijdloze elegantie uit. De kenmerken van deze stijl zijn vaak terug te vinden in de details en accessoires die gebruikt worden. In een klassieke badkamer wordt er vaak gekozen voor ronde vormen, zoals bijvoorbeeld een vrijstaand bad op pootjes of een ronde wastafel. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals marmer, graniet en hout, die de badkamer een warme en luxueuze uitstraling geven.

Het kleurenpalet van een klassieke badkamer bestaat vaak uit neutrale kleuren, zoals crème, beige en wit. De muren kunnen bijvoorbeeld betegeld worden met klassieke tegels of afgewerkt worden met een subtiele wandbekleding. Daarnaast zijn er vaak veel details te vinden in de vorm van sierlijke kranen, antieke spiegels en verfijnde handgrepen.

Om de klassieke uitstraling compleet te maken, wordt er vaak gekozen voor verlichting in de vorm van kroonluchters en wandlampen met kristallen details. Het resultaat is een badkamer die doet denken aan een luxueus hotel uit vervlogen tijden, maar tegelijkertijd tijdloos en stijlvol is.

Een geliefde badkamerstijl
3.5/5

Kom langs in de
showroom van Alkmaar!

Is deze badkamerstijl iets voor u? Raakt u hier enthousiast van en zou u graag de mogelijkheden willen bespreken voor een industriële badkamer in uw huis? Kom dan snel langs bij een van onze showrooms.

Maak een afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Verified by MonsterInsights