Betonlook badkamers

Als je badkamer wel een stoere make-over kan gebruiken, maar je niet houdt van een te sobere uitstraling, dan is betonlook misschien wel iets voor jou. Betonlook biedt namelijk talloze mogelijkheden om je badkamer een robuuste uitstraling te geven. Door de betonlook badkamer te combineren met hout of zachte tinten, creëer je bovendien een warme sfeer. Zo kun je genieten van een badkamer die stoer én gezellig aanvoelt.

 

Interesse gewekt?

Is deze badkamerstijl iets voor u? Raakt u hier enthousiast van en zou u graag de mogelijkheden willen bespreken voor een industriële badkamer in uw huis? Kom dan snel langs bij een van onze showrooms.

Wat typeert een klassieke badkamer?

Betonlook badkamers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. De term “betonlook” verwijst naar de uitstraling van beton, zonder dat het daadwerkelijk om beton gaat.

De badkamer krijgt een industriële en stoere uitstraling door het gebruik van verschillende materialen en kleuren. Betonlook tegels of betonstuc worden vaak gebruikt om de muren en vloeren een robuuste uitstraling te geven.

Een betonlook badkamer is vaak minimalistisch en strak vormgegeven. Er wordt veel gebruik gemaakt van rechte lijnen en vlakken, en er zijn weinig opsmuk en decoratieve elementen te vinden.

De kleuren die gebruikt worden zijn voornamelijk neutraal, zoals grijs en wit. Er kan echter ook gekozen worden voor accenten van zwart of andere aardse kleuren om de badkamer wat meer karakter te geven.

Om de betonlook compleet te maken, worden er vaak elementen van beton of betonlook gebruikt in accessoires zoals zeepdispensers of tandenborstelhouders. Verlichting met een industriële uitstraling, zoals metalen wandlampen, maakt het geheel af.

Een betonlook badkamer is een stijlvolle keuze voor mensen die houden van een industriële uitstraling en een minimalistisch design. Het is een moderne, duurzame en onderhoudsvriendelijke optie voor een badkamer. Bovendien kan het goed gecombineerd worden met andere materialen, zoals hout of metaal, voor een nog stoerdere uitstraling.

Een geliefde badkamerstijl
3.5/5

Kom langs in de
showroom van Alkmaar!

Is deze badkamerstijl iets voor u? Raakt u hier enthousiast van en zou u graag de mogelijkheden willen bespreken voor een industriële badkamer in uw huis? Kom dan snel langs bij een van onze showrooms.