3D-Tekeningen

Een 3D-tekening van een badkamer is een waardevol hulpmiddel bij het visualiseren en plannen van een ontwerp.
Het stelt zowel de ontwerper als de klant in staat om een beter inzicht te krijgen in hoe de uiteindelijke badkamer eruit zal zien.

 
Wat is belangrijk bij een 3D-tekening

Met behulp van speciale software, zoals computerondersteund ontwerp (CAD) of 3D-modelleringsprogramma’s, kan een ontwerper een virtueel model van de badkamer maken. Hier zijn enkele kenmerken van een 3D-tekening van een badkamer:

 1. Ruimtelijke indeling: Een 3D-tekening biedt een duidelijk beeld van de indeling van de badkamer. Het toont de positie van de sanitaire voorzieningen, zoals het toilet, de wastafel, het bad en/of de douche, evenals andere elementen zoals kasten, spiegels en verlichting.
 2. Materialen en afwerkingen: Een 3D-tekening kan ook details bevatten over de materialen en afwerkingen die in de badkamer worden gebruikt. Dit omvat bijvoorbeeld de keuze van vloertegels, wandbekleding, sanitairarmaturen en verlichtingsarmaturen. De tekening kan de verschillende texturen en kleuren van deze materialen realistisch weergeven.
 3. Verlichting en schaduwen: Met behulp van 3D-software kunnen ontwerpers ook de verlichting in de badkamer simuleren, inclusief natuurlijk licht van ramen en kunstmatige verlichting. Dit geeft een realistische weergave van hoe de badkamer eruit zal zien in termen van helderheid, schaduwen en sfeer.
 4. Kijkhoeken: Een 3D-tekening kan vanuit verschillende hoeken worden gepresenteerd, zodat je de badkamer vanuit verschillende perspectieven kunt bekijken. Dit helpt om een beter begrip te krijgen van de ruimtelijke verhoudingen en hoe de verschillende elementen van de badkamer op elkaar aansluiten.

Maak een showroom afspraak

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder! Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaand formulier.
Onze experts staan met plezier klaar om u te helpen.

Purmerend
Visserijweg 22
1446 AR Purmerend

Alkmaar
Berenkoog 24
1822 BJ Alkmaar

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.  
[email protected]

0  Sanitair showroom | Brouwersanitair
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0
  Shopping cart